Gecertificeerd lid Vereniging van Manueel Therapeuten

Kosten Manuele Therapie ES®

Tarief 2024

De inflatie in Nederland was in 2023 4,1 procent. Het tarief voor 2024 zou gecorrigeerd voor inflatie dan uitkomen op € 102,00. Ik heb besloten om de inflatiecorrectie niet volledig door te berekenen, maar het tarief voor een (uur) behandeling vast te stellen op € 100,-

 

De kosten van een behandeling Manuele Therapie ES® bedragen €100,00. Een behandeling duurt ongeveer één uur.
Gemiddeld zullen tussen de 3 en 4 behandelingen voldoende zijn om uw klachten te verbeteren of op te lossen. U ontvangt een factuur voor de behandeling. U wordt verzocht deze direct contant of met pin te betalen in de praktijk. De factuur kunt u insturen naar uw ziektekostenverzekering die het bedrag dat wordt vergoed op úw rekening terugstort. De hoogte van de vergoeding is per maatschappij verschillend en afhankelijk van de soort polis die is afgesloten. U doet er goed aan van te voren uw polis of zorgverzekeraar te raadplegen.

euro's

Een adviesconsult van ca. 30 minuten kost € 49,-

 

Afspraak annuleren

De gereserveerde tijd voor een behandeling die 24 uur van te voren wordt afgezegd, zal niet in rekening worden gebracht.

Als de afzegging korter dan 24 uur van te voren plaats vindt zal deze dus wel worden gedeclareerd.

Zie ook de dienstenleveringsvoorwaarden

 

 

Vergoeding zorgverzekeraar

De kosten worden door veel zorgverzekeringen gedeeltelijk vergoed onder alternatieve geneeswijzen in het aanvullende pakket.

Raadpleeg vooraf uw polis of zorgverzekeraar!

Bel mij terug